Vague
Uczennica / Klasa I
Godność : Kitty Black Wiek : 16 Partner/ka : brak Orientacja : hetero Rodzina : matka- Kitty Pryde Pochodzenie : Gotham City Ekwipunek : pistolet (ASG, Browning 1911 spr. kal. 6mm), dokumenty, portfel, jakieś babskie dyrdymałki Ubiór : bluzka, spodnie i trampki Liczba postów : 107 Join date : 07/06/2013 Skąd : się biorą Chowańcę?
| Temat: Vague Czw Lip 04, 2013 7:59 pm | |
| Draco vel Nieznajomy Rozmawiałam z nim raz. Właściwie nic o nim nie wiem, oprócz tego, że potrafi zabić każda wyniosłą teorię i chyba nie lubi grać w Heroesy III... na stos z nim!
Essence Pani ktoś mi włożył kij od szczotki... wiecie gdzie. Właściwie jej nie znam, zamieniłam z nią kilka zdań i pod koniec każdej ich wymiany miałam wrażenie, że zaraz rzuci we mnie jakimś przedmiotem... chyba mnie nie lubi. Phi mówi się trudno, a miałam ją za ciekawą osobę, która zainteresowała by mnie na jakiś tydzień, a tu szkoda... a żal.
Rock Mój tajemniczy książę, który uratował mnie gdy skręciłam nogę na szlaku. Dowiedziałam się, że ma na imię Rhett i ma bardzo interesujących znajomych, którzy lubują się w wysyłaniu ludzi nieprzytomnych na czubek góry, oprócz tego nie potrafi zostawić damy w opałach, co akurat dla mnie było dobrą wiadomością. Ani ja, ani on nie wie, że drugie ma specjalne zdolności. | |
|